Ikke alle netværk, du tilslutter dig, især offentlig wi-fi, er sikre. Hvis du ikke opretter forbindelse til en VPN, når du tilslutter dig et nyt netværk, er din onlinetrafik muligvis ikke sikker. ExpressVPN Android-appens automatiske forbindelsesfunktion giver dig mulighed for automatisk at oprette forbindelse til VPN, når du forbinder dig til et netværk. Dette holder din trafik beskyttet, mens du bruger internettet på din enhed.

VPN connected because you joined an untrusted network.

Som standard er den automatiske forbindelsesfunktion deaktiveret. Når den er aktiveret, markerer automatisk forbindelse alle netværk, du tilslutter dig, som “upålidelige” for at give dig fuld VPN-beskyttelse. Du vil:

• Opret automatisk forbindelse til VPN, når du tilslutter dig et “upålideligt” netværk
  • Forbliv forbundet, når du skifter til et andet “upålideligt” netværk
  • Forbliv forbundet, når du tilslutter dig et netværk, du har markeret som “pålidelig”

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at bruge VPN’en, når du tilslutter dig et netværk, som du har tillid til (f.eks. dit hjemmenetværk), kan du markere netværket som “pålidelig” i appindstillingerne og deaktivere VPN’en for “pålidelige” netværk.

Gå til…

Aktiver auto-forbind
Marker nertværk som “pålidelig” (eller “ikke-pålidelig”)
Afbryd VPN’en, når du tilslutter dig et pålideligt netværk
Deaktiver auto-forbind

Aktiver automatisk forbindelse

1. Tryk på Indstillinger i ExpressVPN Android-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Automatisk forbindelse.
  4. Slå Forbind dig til et netværk, der ikke er angivet som pålidelig til.Toggle “When joining networks not listed as trusted” on.

Android 10 og nyere kræver placeringstilladelser for at tillade registrering af upålidelige netværk. Hvis du er på Android 10 eller nyere, vil du blive bedt om at give tilladelse til appen for at kunne bruge funktionen til automatisk forbindelse.

1. Tryk på OK på skærmen Påkrævede tilladelser.In the “Permissions Required” screen, tap “OK.”
  2. Under Påkrævede tilladelser skal du trykke på ÅBN INDSTILLINGER.
  3. Tryk på Tilladelser.
  4. Tryk på Placering.
  5. Tryk på Tillad hele tiden.In the “Permissions Required” screen, tap “Allow all the time.”

Marker netværk som “pålideligt” (eller upålideligt)

Du kan markere et netværk som “pålideligt” eller “upålideligt” efter at have aktiveret automatisk forbindelse.

1. Tryk på Indstillinger i ExpressVPN Android-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Automatisk forbindelse.
  4. Dine aktive netværk vises under Aktuelle netværk. Som standard er de markeret som “upålidelig”. Tryk på Add icon. for at markere dem som “pålidelig”.
    Tap the “Add” button.

Hvis du vil markere dem som “upålidelig” i fremtiden, skal du trykke på Remove icon. ud for netværket, der vises under Pålidelige netværk.

Du kan også deaktivere automatisk forbindelse, når du tilslutter dig et “pålideligt” netværk.

Afbryd VPN’en, når du tilslutter dig et pålideligt netværk

Når automatisk forbindelse er aktiveret, forbliver du forbundet til VPN’en, når du tilslutter dig et “pålideligt” netværk.

Hvis du ikke ønsker at bruge en VPN på et “pålideligt” netværk:

1. Tryk på Indstillinger i ExpressVPN Android-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Automatisk forbindelse.
  4. Slå Afbryd forbindelse til, når du tilslutter dig et pålideligt netværk til.Toggle “Disconnect when joining a trusted network” on.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Deaktiver automatisk forbindelse

1. Tryk på Indstillinger i ExpressVPN Android-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Automatisk forbindelse.
  4. Slå Tilslut dig netværk, der ikke er angivet som pålideligt fra

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen