Denne vejledning viser dig, hvordan du opsiger dit ExpressVPN-abonnement, før dit abonnement udløber.

Vigtigt: For at opsige dit abonnement skal du gå til appbutikken eller ExpressVPN’s hjemmeside. Du kan ikke opsige dit abonnement i ExpressVPN-appen

Gå til…

Abonnementer, der er købt med kreditkort eller PayPal
Abonnementer, der er købt via en appbutik (Apple App Store eller Google Play Butik)
Abonnementer, der er købt med Bitcoin eller Paymentwall
Hvad sker der med logins, der er gemt på min ExpressVPN Keys-konto?

Abonnementer, der er købt med kreditkort eller PayPal

1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
  2. Vælg Mit abonnement fra menuen til venstre og derefter Rediger abonnementsindstillinger.
  3. Vælg Deaktiver automatisk fornyelse, og følg derefter vejledningen, indtil du ser “Dit abonnement er blevet opsagt”.

Når du har slået automatisk fornyelse fra, faktureres du ikke automatisk for fremtidige abonnementsperioder. Du kan stadig bruge ExpressVPN indtil den sidste dag af din nuværende abonnementscyklus.

Se, hvordan du fornyer dit abonnement.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

Abonnementer, der er købt via en appbutik (Apple App Store eller Google Play Butik)

For at undgå opkrævninger skal du opsige abonnementet mindst 24 timer før udgangen af den gratis prøveperiode eller før den næste faktureringsdato. Ellers vil din konto automatisk blive faktureret baseret på dit valgte abonnement.

Sådan opsiger du din gratis prøveperiode eller dit abonnement på iOS eller Android:

1. Åbn App Store- eller Play Butik-appen. Sørg for, at du er logget ind på den konto, du brugte til at få din gratis prøveperiode eller dit abonnement.
  2. Åbn din liste over abonnementer ved at klikke på profilikonet øverst til højre.
    • På Android skal du trykke på Betaling og abonnementer > Abonnementer.
    • På iOS skal du trykke på Abonnementer
  3. Vælg ExpressVPN, og følg vejledningen for at opsige abonnementet.

Når du har opsagt abonnementet, kan du stadig bruge ExpressVPN indtil den sidste dag af din nuværende abonnementscyklus.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

Abonnementer, der er købt med Bitcoin eller Paymentwall

Da abonnementer købt med Paymentwall eller Bitcoin ikke fornyes automatisk, behøver du ikke at opsige dit abonnement manuelt.

Se, hvordan du fornyer dit abonnement.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen

Hvad sker der med de logins, der er gemt på min ExpressVPN Keys-konto, når jeg opsiger mit ExpressVPN-abonnement?

Du kan stadig tilgå de logins, der er gemt på din ExpressVPN Keys-konto, selvom dit abonnement ikke længere er aktivt.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for hjælp.

Tilbage til toppen