Voit tuoda Vivaldi-kirjautumistietosi ExpressVPN Keysiin tietokoneella ja Android-laitteella.

Siirry osioon…

Vivaldi-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella
Vivaldi-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella
Vivaldi-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Vivaldi-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa Vivaldi ja asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  4. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  5. Syötä pääsalasanasi.
  6. Valitse Muu.
  7. Seuraa annettuja ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  10. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Vivaldista

Vivaldi jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Vivaldista.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Vivaldista, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Vivaldista ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Vivaldi ja kirjoita osoitepalkkiin vivaldi://history
  2. Klikkaa siivous-kuvaketta.
  3. Valitse Poista tiedot -valinnaksi Miltä vain ajalta.
  4. Valitse Salasanat (myös synkronoinnin kirjautumissalasana).
  5. Klikkaa Poista.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Vivaldi ja kirjoita osoitepalkkiin vivaldi://settings/privacy/
  2. Kohdassa SALASANAT klikkaa Näytä tallennetut salasanat.
  3. Klikkaa hiiren kakkospainiketta kirjautumistietojen kohdalla ja valitse Poista salasana.
  4. Klikkaa Poista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Vivaldi-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa ExpressVPN:n Android-sovellus ja napauta Valinnat > Asetukset > Tiedot.
  2. Napauta Tuo muista palveluista.
  3. Valitse Vivaldi.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.
  5. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Vivaldista

Vivaldi jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Vivaldista.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Vivaldista, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Vivaldista ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Vivaldi-sovellus ja klikkaa Vivaldi-kuvaketta.
  2. Napauta Historia > siivous-kuvake.
  3. Napauta Lisäasetukset.
  4. Aikaväliksi valitse Kaikki.
  5. Valitse Tallennetut salasanat ja poista valinta muista kohdista.
  6. Napauta Poista tiedot.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Vivaldi-sovellus ja klikkaa Vivaldi-kuvaketta.
  2. Napauta Settings icon. > Salasanojen ylläpito.
  3. Napauta haluamiasi kirjautumistietoja.
  4. Napauta roskakori-kuvaketta.
  5. Napauta Poista salasana.

Estä Vivaldia pyytämästä salasanojen tallentamista tai täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Vivaldi-sovellus ja klikkaa Vivaldi-kuvaketta.
  2. Napauta Settings icon..
  3. Napauta Osoitteet ja muita tietoja ja poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä osoitteet.
  4. Palaa takaisin Asetukset-näkymään.
  5. Napauta Salasanojen ylläpito.
  6. Poista valinta kohdasta Salasanojen tallentaminen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Vivaldi-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Vivaldi ei mahdollista kirjautumistietojen viemistä iOS:ssä. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella tai Android-laitteella.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun