Use ExpressVPN on your devices.
Tarvitsetko VPN:n tai DNS:n laitteellesi?
Hanki ExpressVPN nyt
Use ExpressVPN on your devices.
Yksi ExpressVPN-tili. Kaikki laitteet.
Hanki sovelluksia ilmaiseksi

ExpressVPN:n lisäsuojaus tuo lisää turvaa sinulle ja perheellesi. Kun se on käytössä, voit estää mainokset, seuraimet, haitalliset sivustot sekä aikuissivustot.

Käytämme käyttäjän laitteessa DNS-pohjaista yhteysestojärjestelmää, joka estää kaikkia sovelluksia ja selausistuntoja kommunikoimasta estolistoillamme olevien kolmansien osapuolten kanssa. Tämä lähestymistapa on yksinkertaisempi ja turvallisempi kuin yhteyseston käyttäminen palvelimessa.

Lisäsuojauksen ominaisuudet ovat Threat Manager, mainosten esto sekä lapsilukot. Ne ovat saatavilla ExpressVPN:n Android-, iOS,- Mac-, Windows- ja Linux sovelluksissa sekä ExpressVPN Aircovessa. Threat Manager (vain seurainten esto) ja mainosten esto ovat saatavilla ExpressVPN:n sovelluksessa Apple TV:lle.

Tärkeää: Lisäsuojauksen ominaisuudet toimivat ainoastaan VPN:n ollessa päällä ja Lightway-protokollan ollessa käytössä. Aircovella saat ominaisuudet käyttöön ilman VPN:ää.

Siirry osioon…

Mitä ovat lisäsuojauksen ominaisuudet?
Miten lisäsuojaus otetaan käyttöön (tai pois käytöstä)?

Mitä ovat lisäsuojauksen ominaisuudet?

Lisäsuojaus on joukko asetuksia, joihin sisältyy Threat Manager, mainosten esto ja lapsilukot.

Threat Manager

Monet käyttämistäsi sovelluksista ja sivustoista tallentavat tietoja toimistasi ja jakavat niitä kolmansille osapuolille, kuten seuraimille, huijareille ja haitallisille sivustoille.

Threat Managerilla voit paremmin hallita sitä, mitä yritykset tietävät sinusta ja mitä teet verkossa. Se estää kaikkia käyttämiäsi sovelluksia sekä sivustoja seuraamasta toimiasi verkossa ja estää samalla haitalliset sivustot. Näin voit suojautua vakoiluohjelmilta ja phishing-verkkotunnuksilta.

Threat Manager -ominaisuus on saatavilla ExpressVPN:n Android-, iOS,- Mac-, Windows- ja Apple TV- (vain seurainten esto) ja Linux-sovelluksissa sekä Aircovessa.

Mainosten esto

Mainosten esto estää useimpien mainosten näkymisen verkossa.

Mainosten esto on tällä hetkellä saatavilla ExpressVPN:n Android-, iOS,- Mac-, Windows-, Apple TV- ja Linux-sovelluksissa sekä Aircovessa.

Lapsilukot

ExpressVPN:n lapsilukoilla voit estää verkon käyttäjiä, kuten lapsiasi, avaamasta useimpia aikuissivustoja.

Aikuissivustojen estolistamme on koottu tunnettujen aikuissivustojen julkisista ja avoimen lähdekoodin luetteloista. Päivitämme ja arvioimme näitä estolistoja säännöllisesti, jotta sinä pysyt turvassa uudenlaisilta uhilta.

Lisäksi Aircoven lapsilukoilla voit estää internetin tiettyinä ajankohtina. Se on hyödyllinen esimerkiksi lapsen internet-käyttöajan vähentämiseen.

Lapsilukot ovat saatavilla ExpressVPN:n Android-, iOS,- Mac-, Windows- ja Linux-sovelluksissa sekä Aircovessa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Miten lisäsuojaus otetaan käyttöön (tai pois käytöstä)?

Lisäsuojauksen ominaisuudet ovat pois päältä oletuksena. Seuraa käyttämällesi laitteelle tarkoitettuja ohjeita laittaaksesi ne päälle:

1. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightway-protokollavalintaa.
  2. Paina Menu icon.-kuvaketta > Asetukset > Lisäsuojaus.
  3. Rastita ruudut.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightway-protokollavalintaa.
  2. Paina Valinnat Asetukset Lisäsuojaus.
  3. Laita asetukset päälle.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1. Varmista, että et ole yhteydessä VPN:ään.
  2. Paina Menu icon.-kuvaketta > Asetukset… Lisäsuojaus.
  3. Rastita ruudut.
  4. Yhdistä VPN:ään saadaksesi muutokset voimaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightway-protokollavalintaa.
  2. Paina ValinnatAsetuksetLisäsuojaus.
  3. Laita asetukset päälle.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1. Paina laiteryhmässä Settings icon.-kuvaketta.
  2. Valitse Lisäsuojaus.
  3. Laita asetus päälle tai pois päältä.
  4. Valitse Tallenna.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1. Yhdistä VPN:ään ja ota käyttöön Automaattinen– tai Lightway-protokolla.
  2. Valitse Valinnat > Lisäsuojaus.
  3. Ota käyttöön haluamasi lisäsuojatoiminnot.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Lisäsuojauksen kaikkien ominaisuuksien laittaminen päälle:

1. Avaa komentorivi.
  2. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightwayprotokollavalintaa.
  3. Saat lisäsuojauksen kaikki ominaisuudet päälle seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_all true
    Saat lisäsuojauksen kaikki ominaisuudet pois päältä seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_all off
  4. Vahvista painamalla enter-näppäintä.

Voit myös ottaa tai poistaa käytöstä tietyn lisäsuojauksen ominaisuuden:

Seurainten esto

1. Avaa komentorivi.
  2. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightwayprotokollavalintaa.
  3. Saat seurainten eston päälle seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_trackers true
    Saat ominaisuuden pois päältä seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_trackers off
  4. Vahvista painamalla enter-näppäintä.

Haitallisten sivustojen esto

1. Avaa komentorivi.
  2. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightwayprotokollavalintaa.
  3. Saat haitallisten sivustojen eston päälle seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_malicious true
    Saat ominaisuuden pois päältä seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_malicious off
  4. Vahvista painamalla enter-näppäintä.

Mainosten esto

1. Avaa komentorivi.
  2. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightwayprotokollavalintaa.
  3. Saat mainosten eston päälle seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_ads true
    Saat ominaisuuden pois päältä seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_ads off
  4. Vahvista painamalla enter-näppäintä.

Aikuissivustojen esto

1. Avaa komentorivi.
  2. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightwayprotokollavalintaa.
  3. Saat aikuissivustojen eston päälle seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_adult true
    Saat ominaisuuden pois päältä seuraavalla komennolla:
    expressvpn preferences set block_adult off
  4. Vahvista painamalla enter-näppäintä.