För att använda våra appar och konfigurationer behöver du först skaffa ett ExpressVPN-konto.

Den här guiden visar dig hur du laddar ner och installerar ExpressVPN:s app på din enhet. ExpressVPN är gratis att ladda ner, men du behöver ett ExpressVPN-abonnemang för att kunna använda VPN-funktioer.

Nedladdnings- och installationsstegen skiljer sig åt för olika enheter. Se avsnittet för din enhet nedan.

Gå direkt till…

Ladda ner och installera ExpressVPN på Windows, Mac eller Linux

1. Logga in på ditt konto

Gå till översikten för ExpressVPN-kontot. Ange dina inloggningsuppgifter för ExpressVPN om du blir ombedd att göra det och klicka på Logga in.

Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på "Logga in."

Ange verifieringskoden som skickats till din e-post.

2. Ladda ner VPN-appen

Klicka på Ladda ner för att hämta rätt ExpressVPN-app till ditt operativsystem.

I kontoöversikten, klicka på "Ladda ner för Mac."

Låt webbläsarfönstret vara öppet. Du kommer att behöva aktiveringskoden längre fram i installationen.

Klicka på aktiveringskoden i rutan för att kopiera den till urklipp.

3. Konfigurera VPN-appen

Se instruktionerna för:

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Ladda ner och installera ExpressVPN på Android

Följande steg gäller för mobila enheter med Android och Android-baserade enheter som Chromebook.

1. Ladda ner VPN-appen

I Google Play Store eller Galaxy Store söker du efter ExpressVPN. Tryck på Installera.

Viktigt: Om du inte kan komma åt Google Play Store eller Galaxy Store på din Android, ladda ner APK:n direkt på enheten.

2. Konfigurera VPN-appen

Se installationsanvisningarna för ExpressVPN för Android.