Viktigt: För hjälp med köp i appen som gjorts via App Store (iTunes), var god kontakta Apple Support.

Den här guiden förklarar hur abonnemang som köpts i iOS-appen fungerar, går igenom villkoren för vår gratis provperiod samt ger dig instruktioner om hur du avslutar ditt abonnemang och uppdaterar dina betaluppgifter.

Observera: Den här guiden visar hur du köper och hanterar ExpressVPN-abonnemang som tecknats inifrån iOS-appen (köp i appen). Om du har köpt ett abonnemang från ExpressVPN:s hemsida kan du få hjälp här. Om du vill använda den kostnadsfria provperioden men ExpressVPN inte är tillgängligt i ditt land så måste du ändra position i App Store och använda en betalningsmetod som är knuten till den nya positionen.

Gå till avsnitt

Allmänn information om abonnemang som köpts i appen
Villkor för gratis provperiod
Hur du ändrar abonnemangsform
Hur du avbryter din gratis provperiod eller ditt abonnemang
Hur du uppdaterar dina betaluppgifter eller betalningsmetod
Hur du löser problem med betalningar
Hur du skaffar ett App Store-abonnemang på nytt efter att du avslutat det
Återbetalningar

Allmän information om abonnemang som köpts i appen

För att använda den kostnadsfria provperioden eller köpa ett abonnemang i appen behöver du iOS 12 eller högre, ExpressVPN för iOS v7.3.7 eller högre och en aktiv betalningsmetod. Lär dig hur du uppdaterar iOS eller ExpressVPN:s app på din enhet.

Du kommer att faktureras via App Store, inte av ExpressVPN, var tolfte månad. En gratis provperiod eller betalt abonnemang köpt från App Store:

• Ger dig fullständig åtkomst till alla ExpressVPN:s appar (inte bara iOS).
  • Låter dig ansluta upp till åtta enheter samtidigt till VPN.
  • Ger dig inte tillgång till belöningar när du värvar vänner.
  • Ger dig inte tillgång till vår 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti (återbetalningar kan fortfarande vara tillgängliga, men det är helt upp till Apple Support att besluta om).
  • Faktureras av App Store (iTunes) i din lokala valuta (abonnemang som köps på ExpressVPN:s hemsida faktureras i USD).

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Villkor för gratis provperiod

När sjudagarsperioden är slut kommer du att faktureras av App Store (iTunes) för kostnaden av ett 12-månadersabonnemang. För att undvika avgifter ska provperioden sägas upp senast 24 timmar före utgångsdatumet.

När ett abonnemang väl har påbörjats kommer du automatiskt faktureras var tolfte månad. Detta kommer fortsätta tills abonnemanget avslutas minst 24 timmar innan faktureringsperioden utgår.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Hur du ändrar abonnemangsform

Du kan bara ändra varaktigheten på ditt abonnemang via App Store om du ursprungligen tecknade abonnemanget i App Store (på samma sätt kan du bara ändra varaktigheten på ditt abonnemang på ExpressVPN:s hemsida om du köpte det via hemsidan).

Om du till exempel vill uppgradera från ett månadsabonnemang till ett årsabonnemang via App Store måste du ha köpt månadsabonnemanget från App Store.

Gör så här för att ändra abonnemangets varaktighet på iOS:

1. Logga in på det App Store-konto du använde när du skaffade din gratis provperiod eller ditt abonnemang.
  2. Öppna listan över abonnemang.
  3. Välj ExpressVPN.
  4. Tryck på det abonnemang du vill ha.
  5. Bekräfta dina nya abonnemangsvillkor.

Din nya abonnemangsform kommer att påbörjas vid slutet av den aktuella faktureringsperioden. För mer information kan du kontrollera dina abonnemangsdatum i App Store.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Hur du avbryter din gratis provperiod eller ditt abonnemang

Du kan bara avbryta din gratis provperiod eller ditt abonnemang via App Store om du initialt registrerade dig via App Store (på samma sätt kan du bara avbryta ditt abonnemang på ExpressVPN:s hemsida om du köpte det via hemsidan).

För att undvika ytterligare debitering bör du avsluta senast 24 timmar innan provperioden eller faktureringsperioden upphör. Om inte så kommer ditt konto automatiskt att faktureras enligt den abonnemangsform du valt.

För att avbryta din gratis provperiod eller ditt abonnemang på iOS:

1. Logga in på det App Store-konto du använde när du skaffade provperioden eller abonnemanget.
  2. Öppna listan över abonnemang.
  3. Tryck Avsluta provperiod eller Avsluta abonnemang.
  4. Tryck Bekräfta.

När du avbrutit kommer du kunna fortsätta använda ExpressVPN till och med utgångsdatumet.